Red Hot Chilis-kolbász trió

Red Hot Chilis kolbászok a kis és a nagy kalandokhoz, túrákhoz, kirándulásokhoz. Könnyű füstös íze, kerek, piros és csípős kontúrokkal, nevüket adják egy új innovatív vegetáriánus lendülethez. A Vegapress vegán termékei általában alkalmasak felengedés utáni fogyasztásra is.

Bővebben...

Chorizo Spacebar

Spanyol jellegzetességű finomság, egészséges vegetáriánus kolbászváltozata. Testes tengeri levegőn érlelve kellemesen fűszeres, kiadós ételekhez. A vegetáriánus étkezési kultúrát gazdagító ízekkel különleges gasztronómiai élményeket és új dimenziókat kínál. Wheaty termékek általában alkalmasak fagyasztásra és a felengedés utáni fogyasztásra.

Bővebben...

Tökmagos kolbásztrió

Kerek és egészséges: ez az új ide illő gasztronómiai szlogen. Igazán új, ismeretlen öblös lédús harapások sok egészséges tökmaggal. Olyan kiváló összetevőkkel, mint: provitamin, B-vitamin, C, és E, többszörösen telítetlen zsírsavak, ásványi anyagok, melyek különösen az idősek számára értékesek. 

Bővebben...

Kendermagos snack

Kendermagos „sznék” Kis kendermagos kalandok a mindennapi gasztronómiába. A gazdag, füstös ízre emlékeztető tisztán növényi vadász kolbász csaknem mindenki számára emlékezeteset nyújt.. Wheaty termékek általában alkalmasak fagyasztásra és a felengedés utáni fogyasztásra.

Bővebben...

Bejelentkezés