Csípős kuri-vagdalt (Curry)

A Dél-Indiában honos fűszernövény, kellemes illatával és ízesítő hatékonyságával szinte az egész világon ismertté vált. Az indiai curry, csípős aprított és csodálatosan gyümölcsös, enyhe curry mártással, különböző zöldségekkel és gyümölcsökkel, mint például a sárgarépa kocka, szeletelt banán, borsó, alma darabok, dinsztelt karfiol vagy kockára vágott előfőzött burgonyával kombinálva és a szívünket beleadva készült. 

 

Az egész kreációra egy csipetnyi szerecsendiót szórunk, meglocsoljuk finom nővényi tejszínnel. A Vegapress termékek általában alkalmasak fagyasztásra és hőkezelés nélküli felengedés utáni fogyasztásra.

Összetevők: seitan * (víz, búzafehérje *) 80%, olajsav (magas olajsav) napraforgó olaj, fűszerek * (tartalmaz mustárt *), só, élesztő kivonat *, hagyma * szentjánoskenyér liszt * guargumi *.


* = Ellenőrzött biológiai termesztésből származó alapanyagok 

 

Átlagos tápértéke 100 g:

kcal 256
kJ 1068
Fehérje 27,1
Szénhidrátok 3,3
Zsír 14,9