Vegán gyros (döner)

"Vegán dönert” ropogósra sütjük. A mennyei ízek eléréshez a szokásos módon jön: a pita kenyér, egy tálban ízlésesen összeállított paradicsom, hagyma, tzatziki ..... mmmhh! Adunk még hozzá, tzatziki szószt: szójával. joghurttal, snidlinggel, apróra vágott fokhagymával, borsozva, sózva. Uborka botokkal megkeverhetjük és villával ls fogyaszthatjuk. 

 

Erre a kebab, illetve gyros szerű készítményhez még egy kis szerecsendió, szerecsendió virág, és még valamennyi meleg spenót is rákerülhet. A Vegapress vegán termékei általában alkalmasak hőkezelés nélküli felengedés utáni fogyasztásra.

Összetevők: seitan * (víz, búzafehérje *) 84%, olajsav (magas olajsav) napraforgó olaj, só, hagyma, élesztőkivonat *, fűszerek * (tartalmaz mustár *), szentjánoskenyér liszt *.


* = Ellenőrzött biológiai termesztésből 

Átlagos tápértéke 100 g:

kcal 255
kJ 1065
Fehérje 27,4
Szénhidrátok 3,9
Zsír 14,4