Spenótos sült

A töltött sült. Wheaty® hús ízű kabátban, íncsiklandozóan, húsos, sós, füstös, és dominanciával képvisel egy új legtöbbek által eleddig még soha nem látott vegetáriánus tájat és (fillinget) érzésvilágot! Wheaty termékek általában alkalmasak fagyasztásra és a felengedés utáni fogyasztásra.

Bővebben...

Vegán rántott szelet

Húsnélküli húsból. Elképesztő hasonlóság! Csodálatos íz! Kenyérmorzsa köpenybe megforgatva, serpenyőben kirántva, (magyarul rántott hús) Ugyancsak serpenyőben kevés olajon ropogósra sütve, klasszikus burgonyasalátával, vagy törtburgonyával, továbbá burgonyapürével alkalmasint zsemle közé helyezve minden étkezési igényt kielégít. 

Bővebben...

Rozmaringos tekercs

A klasszikus vegás verzióban ! A finom rozmaringos íz mediterrán élményeket idéz! Rostos álaga csodálatosan íze, élvezetes harapásokra késztet. Egy serpenyőben, vagy alternatív megoldásként meleg vízfürdőben is készre főzhetjük. Kiválóan megy hozzá tört vagy sültburgonya, vegyes sült zöldségek vagy klasszikus a kelbimbó. 

Bővebben...

Sült vegán-szelet (Kassler módra)

A Kassler módra elkészített vegán sült darabkák. Finom füstölt íze, minden várakozást felülmúló gasztronómiai élményt kínál. Felszolgálható grillezetten vagy serpenyőben elkészítve. Egy "Kassler Art" elköltése különleges élmény! A Vegapress vegán termékek általában kiválóan alkalmasak felengedés utáni fogyasztásra is.

Bővebben...

Szejtán-sült (Búzahús sült)

A fausti találmány! Ez a húsmentes sült húsdarab kezdete lehet egy új vegetáriánus korszaknak a gasztronómia történetében. A tisztán növényi alapanyagokból készült húsmentes hús alternatívák népszerűségi versenyében első helyre pályázhat. Laza, rostos szerkezete, íze, és egyéb tulajdonságai megtévesztésig emlékeztetnek a marhasültre! 

Bővebben...

Frankfurti tepsis sültes tál

A Vegapress vegán sültes tál tepsiben elkészítve átveszi a rendkívül íz gazdag frankfurti kolbász zamatát, mely izmos durva kolbász ízével egyedi "húsos" seitan medálokkal meglehetősen izgalmas gasztronómiai kalandot kínál. A Vegapress vegán termékei általában alkalmasak fagyasztásra és a felengedés utáni fogyasztásra is.

Bővebben...

Virginiai steak

Kiadós, fűszeres, növényi steak. Valódi hús íz, hús nélkül! Serpenyőben vagy mindkét oldalról alaposan meggrillezve mennyei élmény. A nyári grillezéshez könnyű salátákat, igény szerint akár kiadós köreteket, finom, intenzív mártásokat adhatunk hozzá, csak hogy a gasztronómiai álom teljesülhessen… A Vegapress vegán  termékei általában alkalmasak fagyasztásra és a felengedés utáni fogyasztásra.

Bővebben...

Bejelentkezés