Küldetésünk

 

.Küldetésünk

Röviden fogalmazva, küldetésünk az egészséges táplálkozás. Meggyőződésünk szerint pedig a vegetáriánus étrend alkalomszerű beiktatása a hagyományos heti menübe, jelentősen hozzájárul a jó közérzet és az egészség fenntartásához.

Téves felfogás, azt gondolni, hogy vegetáriánus csak az a személy, aki életszerűen és következetesen csak húsmentesen táplálkozik. Ugyanis, gyakran fordul elő velünk, hogy a szervezet egy adott pillanatban nem kívánja a húst és szinte felszólít bennünket az alkalmi vegetáriánus étrendre. Az egészséges és tudatos táplálkozás látványos előretörésével bizony nem árt, ha az éttermek és általában a vendéglátás döntéshozói, nem feledkeznek meg a húsmentes kínálat szélesítéséről és változatosságának hozzáférhetőségéről.

 

Az elektronikus médiák egyre többet foglalkoznak ezzel a táplálkozási szokással, az egészséges és tudatos étkezés kategóriáján belül.

 

Szinte forradalmi életmódváltozás korát éljük, emiatt a húsmentes keresletben gyorsütemű növekedés várható, különösen az alternatív táplálkozás táborának növekedése miatt.. 

Mára már szinte tudvalevő, hogy a vegetáriánus és egyéb húsmentes étkezés képviselői anyagilag is nagyobb gondot fordítanak étkezési szokásaikra.

 

 

 

 

Egyelőre még - bár már nem sokáig – megjelenésük az éttermekben előre nehezen tervezhető, ám az a szolgáltató, aki nem szereti használni a Sajnos a kívánt étel nálunk jelenleg nem kapható, Sajnos jelenleg nincs, illetve Elnézést, de elfogyott vagy –ami még lehangolóbb - nálunk nem igen fordulnak meg ilyen vendégek tartalmú mentegetőző kifejezéseket,
A Vegapress rendkívül kívánatos, húsmentes termékeinek gazdag választékával, emlékezetes élményben részesítheti vendégeit.  Ugyanis vegán termékeink normál hűtőben közel két hónapig megtartják minőségüket, mindemellett könnyen elkészíthetőek, ami miatt bármilyen váratlan megrendelés perceken belül, esztétikusan, magas minőségben és meglepően széles választékban ajánlható.

 

Termékeinket jó szívvel ajánljuk, mert cégünk méltán büszke lehet arra, hogy egy Európában magasan kiemelt, közel két évtizedes elismerésekben gazdag múltra visszatekintő multinacionális vállalkozás helyi képviselői lehetünk.

Megalapozott háttérrel várjuk, hogy széles skálán mozgó, minőségi ételkínálatunk egyre nagyobb számban nyeri el fogyasztónk elismerését.

 

 

Jó egészséget és
készételeinkhez is jó étvágyat kívánunk:

 

 
Vegapress Team

 

 

Bejelentkezés