Vegán termékeink

Termékeink a húsmentes készételek kategóriáját tekintve Németországban számos kitüntetéssel rendelkeznek, Európában pedig piacvezetőnek számítanak.

A Vegapress húsmentes készételek nagy előnye, hogy ellenőrzött bioalapanyagokból készülnek.
Ételeink fagyasztás nélkül normál hűtéssel (plusz 2 fok) két hónapig is megőrzik minőségüket. Könnyű és gyors elkészítési módjuk lecsökkenti a főzésre fordított időt és egyben kényelmessé teszi az egyébként szerteágazó feladattal járó ételkészítést. Ezek után a váratlanul beérkező vegetáriánus vagy húst az adott napon nem kívánó vendég a széles és ínycsiklandozó választék ellenére is, gyors kiszolgálásban részesülhet.

Készételeink főzve, sütve és nyersen is fogyaszthatóak és a vegetáriánusok egyre növekvő nemzetközi közösségében igazi ínyencnek számítanak.


Készételeink éttermek, vendéglátóipari helyek, kórházak, közétkeztetési egységek, sőt, akár büfék számára is kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy vendégeinket a nap bármely szakaszában friss készétellel kínálhassuk.

 . Tudvalevő, hogy a vegetáriánus és egyéb húsmentes étkezés képviselőinek forgalma kiszámíthatatlan, ám az a szolgáltató, aki nem szereti használni a „Sajnos a kívánt étel nálunk jelenleg nem kapható, Sajnos jelenleg nincs, illetve Enézést, de elfogyott” tartalmú mentegetőző kifejezéseket, a Whety termékeinkkel elejét veheti a kellemetlenségeknek. Ugyanis a Wheaty termékek normál hűtőben közel két hónapig megtartják minőségüket, ami alatt bármilyen váratlan megrendelés fut be, az perceken belül esztétikusan, kiemelten magas minőségben és meglepően széles választékban áll rendelkezésre.

Néhány percen belül a képeken is látható, meglehetősen széles kínálatból kiválasztott bármelyik étel, esztétikus, íncsiklandozó módon tálalható.

 

Büszkék lehetünk arra, hogy egy ilyen Európában kiemelt közel két évtizedes elismerésekkel gazdag múltra visszatekintő vállalkozás helyi képviselői lehetünk.

Megalapozott bizalommal várjuk, hogy ételkínálatunk egyre nagyobb számban nyeri el fogyasztónk elismerését.

 

Ételeink kitűnően megfelelnek a házhozszállítás kritériumainak.
Amennyiben Ön viszonteladónk kíván lenni, az együttműködés feltételei megismerése céljából kérjük, kattintson ide!

Bejelentkezés